31 Aralık 2009 Perşembe

HAYAT DİLEDİĞİ GİBİ GELSİN BAKALIM...


HOBAA GELSİN ''2010''....!!!

Öyle bir geçer zaman ki..
Maşaallah koca bir yılı hayırlısıyla geride bırakıyoruz..Güzel bir yılı daha sağlıkla,huzurla ve mutlulukla geride bırakmanın sevincindeyim..En kötü günüm böyle olsun...Sefaam olsun.. :D

Farkın farkına varıp güzeli yakalayın.Gürültünün gürültüsüne esir olmayın.
Ümitsiz kalmayın.Hayal kurun..Ve sevdiklerinizin varlığı için çokca şükredin..


2010 yılında hayatı tutabilmek,sevgiyi kaçırmamak,keşke dememek için düşlerinizi ikiyle çarpıp bu kez onları gerçekleştirecek zamanı ayırın kendinize..


Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,iyi kilerinizin çok ,keşkelerinizin az olduğu güzel bir yıl geçirmenizi diliyorumm.Kendinizi de sevmeyi unutmayın tabii ....:)


Amaaannn pek bi sevgi yumağı msj oldu .. :P Olsun bakalım..
Sene'ye yeniliklerde buluşmak dileğiyle... Takılar,çantalar,ceketler,örgüler vs. vs...
HOŞÇAKALIN :D

28 Aralık 2009 Pazartesi

Soğuk kovar kaşkol

İşte bu da '' Soğuk kovar kaşkol''uzun uğraşlarımın neticesinde kah sökerek kah örerek nihayet kaşkolumu bitirdim,hatta ikincisine başladım bile...Örgüden çok anlamam sağolsun Hatçem bu konuda bana oldukça yardımcı oldu,Ziraaa örneği ondan aldım..:)

Buda boy fotosu,malum bi boy bi portre olması şart :)Sıcacık tiftikten ördüm,sade tiftik değil tabi ip'in içerisinde simler saklanmış.Işıltısı eksik olmasın istedim her zamanki gibi..

Soğuk kış günlerinde ''Soğuk kovar kaşkol'' içinizi ısıtacak,üstelik domuz gribine karşı oldukça etkili .... :D

19 Aralık 2009 Cumartesi

kokoş çanta

Veeee nihayet geri döndüm..Çok ihmal ettim ama çoooook şeyler oldu uzun zaman zarfında..Beroşu evlendirdik eee bi düğün telaşesi tabi.
Ne tasarlasam,ne diksem acaba derken..İştee zaman geçiverdi fark edemeden..Neyse;gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem :P
Gördüğünüz üzere yeni bi çanta diktim.Kumaş süet, yanına birazcık rugan ekledim..Aksesuar olarak da bu yıl çok gözde olan zincir ve tüy kullandım..


Severek kullanmaya başladım bile ..:)


Çantalarda küçük cepleri sevmiyorum, bu yüzden arkasına kocamaaaan bi cep ekledim,çantasını bit pazarına çevirenler için oldukça ideal galiba :)

Kapağı önce süs olarak tasarlamıştım,gönlüm buna razı olmayınca iki cep ekledim gittii..Süsü de kullanışlı oluşu da tam oldu..:)

Neyse ;çay içesim geldi,yanına bir de poğaça ooo değmeyin keyfime... Heee bu arada ben dönene kadar da hayatınıza renkler katmayı unutmayın lütfen .. :D