21 Nisan 2010 Çarşamba

Toz pembe abiye ile tozu dumanı attırın ;)

Borozanlı atlılar tozu dumana kattılar :D
Nihayet P c'min başındayım.Sankimde pek bir mutluyum.Haala evin tırı vırı işleriynen meşkulüz.Anlıyacağınız canlarım,fırsatını bulur bulmaz kaçtım bende bi hışımnan :P Madem ki kaçtım bu kaçışı bi güzellikle tamamlayım o vakıt :)


Ablacağzımın tasarlayıp dikmiş olduğu bir abiyeyi takdirinize sunuyoruz.Düğün mevsimi ya ondan ötrü :) Renk bu senenin favori renklerinden pudra pembesi.
Elbise kumaşı pamuk saten tarzında bi kumaş.Adını bilemicem şimdi.Geniş askılı,göğüs kısmına dantel çalışılan,cepkenli şıkır şıkır düğün,derneklik bi elbise :)

Göğsün alt kısmına geniş saten kurdela çalıştıkıElbisedeki dantele uyum sağlaması ve cepkene hareket katması bakımından cepkenin kenarlarına kırık boncuk serpiştirdik...Elbisenin alt kısmı pililer var,ortadaki pile A pile,diğerleri normal pile..Yandan bi gizli fermuar..Bu da oldu bittiii işte :....Güle güle kullan ablacağzım.. ;)
Hemencecik gitmeliyim.Naiften naiften burnuma buram buram Türk kahvesi kokusu gelmekte,yanında biiter çikolatam.E bana müsade o vakıt .. :D

Güzel ve tatlı anlar sizlerle olsun...

Sevgiyle ve muhabbetle kalınız canlarım.. ;)

''Hayat'a renkler gerek '' .... ;)

1 yorum:

Tatsız Çilek dedi ki...

rengini sevdim.:)