17 Mayıs 2009 Pazar

yazlık etek

merhabalar.. yeni bir etek diktim ve hemen paylaşayım dedim :P
eteğin kumaşına görür görmez bayıldım ve farklı bi etek dikmek istedim. bu etek önden ve arkadan üstüste pililerle kapatılmıştır. önden ve arkadan ince biyeler sallandırdık böylece biraz daha havalı oldu :) farklı olsun istedim ve sanıyorum istediğim buydu

bu da daha yakından çekimi.kuşgözlerinden çıkan biyeler bayaa uzun ve aşağı doğru sallanıyor. umarım beğenmişsinizdir :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ben çok beğendim çok sık görünüyo elinize sağlık

acr moda dedi ki...

teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

hehe tmm oldu bu sefer yorum göndere bildim :D iste bende bu türde etek dikdim ama lastikli :D

eteklerin hepsi cooookkk güzellll bayiliyorum :D

acr moda dedi ki...

Teşekkür ederim,Ayşe'cim..Yalnız birşeyi belirtmek isterim,diktiğimiz etekler lastikli etek değil.Gizli fermuar kullanıyoruz genelde.Ayrıca çok azimlisin,tebrik ederim..Almanya'ya sevgiler ;)

Adsız dedi ki...

tsk ederim ben de blog acacagim insallah bana bi kac yerde yardimci olursunuz

sevgiler ayse

Adsız dedi ki...

Meraba,ben eteklerinizi çok beğendim hele hele işlemesiz olanını çok beğendim bunları nası yapıyorsunuz merak ediyorum,bu iş çok emek ister değilmi? Bende öğrenmek istiyorum hatta bunun kursunada gitmek çok istiyorum...!!

Zeynep KARAGÖZ

acr moda dedi ki...

Zeynep hanım,beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim.Elbetteki her iş gibi bu işlerde emek istiyo fakat en önemli unsur işin sevilerek yapılması galiba.Ben ve ablam 10 yıldır tasarım ve dikişle meşkulüz..Eğer ilginiz varsa kesinlikle kursa gitmenizi tavsiye ederim.Her zaman bekleriz :) Sevgiyle kalın....