29 Mart 2010 Pazartesi

Deri ceketin Tam Mevsimi ...

Her zaman ki gibi tatlı bir telaş halindeyim :)Bahar kapıda ha geldi,ha gelicek.. Düğün mevsimini açmış bulunuyorum. :) Seçomuzu nihayet Zeynebiyle başgöz edebildik..Eee erkek tarafı olarak şööle bi ağırlığımız olsun tabi,benim ağırlımdan ne olucaksa :P


Tabi bu ceket düğün için sıradan kalır.Düğünlükler dikim aşamasında henüz......

Tastamam olunca büyük bir keyifle sizlerle paylaşıcağım tabi ki.. ;)

Aslında bu kumaşı alırken çok kararsız kalmıştım.Acaba ağırmı kalır diye ama,tercih ettiğim model sayesinde beklediğimden çok daha iyi oldu.Yani ben çok büyük bir keyifle giyiniyorum o bakımdan :) yakayı erkek yaka,kol uclarını yırtmaçlı manşet çalıştım.Arkasına A pile kullandım.

Genelde etek,ceket ve trençkotlarda pile kullanmayı seviyorum..Kumaş'ın bi ağırlığı olduğunu düşündüğüm için,düğme kullanmadım.Büyük boy metal çıtçıtları kullanmayı tercih etim böylece istediğim görünümü elde etmiş oldum..Bele bi kemer ekledim..Eeee her zaman ki gibi ışıltısı eksik olmamalıydı ben de simli fularımı kullanarak istediğimi elde ettim galiba :D yalnız mankene giydirirken fuları ters yerleştirmişim,ciddi bi ayrıntıyı atlamışım,nasıl oldu bende anlamadım.. :)

Şimdi çarşıya gitmek için hazırlanmam gerekiyo,şu eksikleri tamamlayayım.Süet bi çanta diktim aksesuarlarda eksikleri var bitirip takmam lazım bir an önce :D

.............................Selamatle kalın o vakit...

''Hayat'a renkler gerek''.... ;)

2 yorum:

çiğdem dedi ki...

çok güzel olmuş...güle güle kullan. yalnız birşeyi merak ettim. deri ceketi dikerken ütüsünü nasıl yaptın...???

acr moda dedi ki...

teşekkür ederim çiğdem hanım,şöyle ki;diktiğim ceket gerçek deri değil.Deri görünümünde, içi kumaş olduğu için problem olmadı ama kumaşın parçasını önceden ütüyle test ettim tabi..Ütülerken de havludan küçük bir destek aldım tabi ki,böylece çakma deri ceketim ziyan olmamış oldu ;)